KOSMETIIKKA

APTEEKKIKOSMETIIKKA


ACO

ACO

ACO:n tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Ne sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä. Ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita. Kaikkien tuotteiden laatu on varmistettu huolellisesti tarkoilla tutkimuksilla ja turvallisuusdokumentoinnilla, ja ne on kehitetty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten.

Aderma

Aderma

Aderma – Luonnosta tehoa ihonhoitoon

Aderma on ainoa dermatologinen ihonhoitobrändi, jolla on luonnollinen kasviperäinen vaikuttava aine; Rhealba® -kaura, joka rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa haurasta ja herkkää ihoa. Kaikki Aderma hoitotuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja dermatologisesti testattuja.

Atopik

Atopik

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Vegaaninen ja gluteeniton.

 

 

ARTDECO

ARTDECO

ARTDECOn menestyksen salaisuus on jo kolmenkymmenen vuoden ajan ollut yksilöllisyys ja ainutlaatuinen muunneltavuus. Värivivahteiden laaja valikoima on vertaansa vailla ja voit yhdistellä värejä mielesi mukaan. Monipuolista valikoimaa täydentävät upeat värilakat ja tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Avène

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava Avène-vesi on kaikkien Avène ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Ducray

Ducray

Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat ratkaisut niin eri syistä hilseilevälle päänahalle, hiustenlähtöön, kutisevalle päänahalle ja iholle, kuin myös rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. 

Eucerin

Eucerin

Eucerin on ihotautilääkärien suosittelema ihonhoitotuotemerkki, joka perustuu luotettavaan ihon asiantuntemukseen. Se auttaa säilyttämään tai palauttaa ihon terveyden ja antaa varmuuden siitä, että ihosi on terve ja kirkas.

Favora

Favora

Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa jo 15 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun ja parhaan toimivuuden.

FILORGA

FILORGA

Sarja tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ihon päivittäiseen hoitoon ja vaativiin erityistarpeisiin: kosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, juonteiden ja pigmenttimuutosten tasoittamiseen.

Globe Hope Cosmetics

Globe Hope Cosmetics

Premium kosmetiikkaa luonnon raaka-aineista. Globe Hope Organic Beauty -sarjan keskiössä ovat hoitavat, tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta.

IDUN

IDUN

Tasapainoinen iho IDUN Minerals -ihonhoitotuotteilla. 100 % vegaanisia. Ei hajusteita. Sopii myös herkälle iholle.

La Roche-Posay

La Roche-Posay

 

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Louis Widmer

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita.
Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.
 

Okabo

Okabo

Okabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka pääraaka-aineena on ihoa ja hiuksia hoitava 100% puhdas Arganöljy.

RevitaLash

RevitaLash

Athena Cosmetics tunnetaan uraa uurtavana pioneerina RevitaLash-ripsienhoitotuotteissa. Tuuheammat ja pidemmät ripset kaikille.

Vichy

Vichy

Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö.

Vichy tekee yhteistyötä kansainvälisesti arvostettujen dermatologien kanssa.
Vichy-tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja  ja mineraaleja, jotka vahvistavat ihon luonnollisia suojakeinoja.

V10 PLUS

V10 PLUS

V 10 Plus -seerumisarja ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita.

Seerumien koostumus on vesipohjainen ja sarjan tuotteet on yksilöllisesti suuniteltu 10 eri iho-ongelmaan. Dermatologisesti testattu. Sarja lupaa näkyviä tuloksia jo 10 päivässä. Todellista väriterapiaa värikkäistä pulloista!

Vita Liberata

Vita Liberata

Vita Liberata itseruskettavat tuotteet. Sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Vita Liberata tuotteet ovat hajustamattomia.
Viimeksi lisätyt tuotteet

Viimeksi lisätyt tuotteet

Uusimmat lisäykset ja uutuudet. Kaikista kosmetiikkasarjoistamme.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Remescar Eye Bags & Dark Circles 8 ml

Silmänympärysvoide häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänalusia välittömästi vain yhdellä levityskerralla päivässä.

34,90
1 l = 4 362,50 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 vuorokautta

Elivo Puhdistusvaahto 150 ml

Elivo Puhdistusvaahto pesee kasvot hellästi ja tehokkaasti. Soveltuu myös meikinpuhdistukseen.

12,00
1 l = 80,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 vuorokautta

Remescar Crow's Feet 8 ml

Häivyttää silmänympärysalueen juonteita vain muutamassa minuutissa.

34,00
1 l = 4 250,00 €
Arvioitu toimitusaika vuorokautta