ORION KERÄILY

Orionin keräilykampanja

 

 - OSTA KUUSI KERÄILYMPANJATUOTETTA JA SAAT TUOTELAHJAN

Kerailykampanja_kesa_2019_banneri_1920x450_suomi_10554

 

Orionin keräilykampanja 29.4.2019 - 31.7.2019

Keräilykampanjaan kuuluvat kaikki yli 9 euron arvoiset Orionin lääkkeettömät itsehoitotuotteet. Kampanja-aikana saat leiman jokaisesta kampanjatuotteen tilauksesta. Tunnistat tuotteet nimen perässä olevasta *-merkistä, sekä tuotteessa olevasta timantti kuviosta.
Ostettuasi kuusi kampanjatuotetta, saat valita lahjan alla olevista vaihtoehdoista. Jos ostat verkkoapteekistamme vain osan kuudesta tuotteesta, lähetämme leimatun tuotekortin sinulle tilauksen mukana ja voit jatkaa leimojen keräämistä missä tahansa kampanjaan osallistuvassa apteekissa. Tahdomme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joten jos ostat kaikki kuusi Orionin keräilytuotetta kerralla saat toimituksen mukana valitsemasi tuotelahjan.

 

Valittavat tuotelahjat

  • Arabian Muumimuki ”Tiuhti ja Viuhti” (0,3 l) ja Hackmanin Muumi-kahvilusikka 
  • Marimekon Mini Unikko -kukkaro (20 x 14 cm) ja Favora Pehmeä Huulivoide 5 ml
  • Marimekon Räsymatto-kassi (44 x 43 cm).
  • Finlaysonin ”Sininen lanka” -toilettilaukku (20 x 25 cm) ja Orionin tuotteita. Fiilus Arkeen C + Zn 30 purutabl., Aqualan Plus 30 g, Sebamed Olive Face & Body Wash 200 ml. Tuotteet voivat vaihdella.  

Toimi näin

  • Osta kuusi keräilykampanjan tuotetta* ja kirjoita haluamasi palkintovaihtoehdon nimi "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään. Lähetämme tilauksesi mukana haluamasi lahjan.
  • Jos et ilmoita palkintovaihtoehtoa, laitamme sinulle leimatun keräilykortin ja voit itse postittaa sen Orionille.
  • Kirjoita yhteystiedot ja postita kortti Orionille viimeistään 15.8.2019 mennessä. Postimaksu on maksettu valmiiksi.
  • Palkinto lähetetään postipakettina noin kuuden viikon kuluessa. Noudathan pakettisi viikon sisällä saapumisilmoituksesta. Huomaa, että kampanjaan kuuluvat vain ko. tuotteen yli 9 euron hintaiset pakkauskoot.

Itsehoitolääkkeet, reseptillä toimitettavat perusvoiteet tai eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Tunnistat tuotteet *-merkistä, sekä tuotteen kuvaan lisätystä timantti kuviosta. Jos palautat tuotteita niin, että pitämäsi tuotteet eivät enää oikeuta keräilypalkintoon, on myös keräilylahjat palautettava. Hyvitämme palautetut tuotteet vain palautettuasi lahjat.

Tämän kampanjan järjestää Orion. Kaikki kampanjaan ja lahjoihin liittyvät kysymykset voi laittaa kampanjan järjestäjälle kerailykampanja@orion.fi