Suun ja hampaiden hoito

Kaipaako suusi raikastusta? Tarvitsetko uuden hammasharjan? Onko suuhun ilmestynyt ikävä afta? Suun hyvinvointituotteet löydät täältä.


Aftojen hoito

Aftojen hoito

Afta on suun limakalvolle muodostuva haavauma. Ne ovet yleensä kivuliaita tai kutivia. Kipua voi lievittää hyvällä suuhygienialla ja apteekista saatavilla aftojen hoitoon tarkoitetuilla tuotteilla. 

 

Harjat, langat ja tikut

Harjat, langat ja tikut

Eri ongelmista johtuen saatat tarvita erikoishammasharjaa. Oli tarpeesi sitten erityisen pehmeä harja tai proteesien puhdistukseen tarvittava hammasharja, löydät ne valikoimistamme.

 

Hammastahnat

Hammastahnat

Hammastahnan takoitus on puhdistaa hampaita ja ehkäistä reikiintymistä, mutta valikoimasta löytyy myös erikoishammastahnat esim. hampaiden valkaisuun, kuivalle suulle, pahanhajuisen hengityksen hoitoon tai vihlontaan.
 
 
Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisumenetelmiä kotikäyttöön löytyy nykyään monenlaisia. On valkaisevia hammastahnoja, suuvesiä, valkaisuliuskoja ja muotteja.

 

Huuliherpes

Huuliherpes

Huuliherpes eli yskänrokko on viruksen aiheuttama tartuva tauti. Se alkaa yleensä huulen punoituksella, kutinan tunteella ja pistelyllä rakkulan muodostumisalueella. Huuliherpeksen oireisiin tarkoitetut itsehoitotuotteet helpottavat oireita ja nopeuttavat parantumista. 

 

Huulivoiteet

Huulivoiteet

Valikoimastamme löytyy huulivoiteita eri tarpeisiin mm. hoitavia, suojaavia, kosteuttavia tai sävyttäviä. Myös UV-suojaa sisältäviä huulivoiteita. 

 

Kuivan suun hoito

Kuivan suun hoito

Suun kuivuus on tila, jossa syljeneritys vähenee ja aiheuttaa kuivuuden tunnetta. Kuiva suu on yleinen ongelma, joka saattaa johtua esim. tietyistä sairauksista tai iän aiheuttamasta syljen erityksen vähenemisestä. 

 

Suuvedet, hengityksen raikastaminen

Suuvedet, hengityksen raikastaminen

Pahanhajuinen hengitys eli halitoosi voi johtua puutteellisesta suuhygieniasta, suun tulehduksesta, kuivasta suusta, kehon sisäisistä syistä, kuten refluksioireista tai hengitysinfektiosta. 

 

GUM suunhoitotuotteet

GUM suunhoitotuotteet

GUM tuotemerkiltä löytyy kaikki hampaiden puhdistukseen ja suuhygienian ylläpitoon tarvittavat tuotteet.

 

Muu suunhoito

Muu suunhoito

Proteesien, irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistusaineet.