Sorbact Superabsorbent haavasidos 20 x 20 cm

20,00


Sorbact Superabsorbent on steriili, bakteereita ja sienimikrobeja sitova, superimevä sidos. Sidoksessa on antimikrobinen, vihreä Sorbact® -pinta, runsaasti imevä imukerros sekä valkoinen, vettähylkivä ulkopinta.

Sorbact Superabsorbent soveltuu käytettäväksi puhtaiden, kolonisoituneiden, kontaminoituneiden tai infektoituneiden, runsaasti tai voimakkaasti erittävien haavojen hoitoon. Esim. kirurgiset haavat, traumahaavat, painehaavat, diabeettiset haavat tai jalka- ja säärihaavat.

 

Käyttäytyminen haavalla:

Haavapinnalla ja -eritteessä olevat patogeenit mikrobit ja sienet sitoutuvat tehokkaasti ja nopeasti rasvahappoesterillä (DACC) hydrofobiseksi käsiteltyyn asetaattisilkkipintaan, jonka jälkeen tulehdusta aiheuttavista mikrobeista puhdistettu haavaerite imeytyy superimevään imukerrokseen. Sidos ei sisällä solutoksisia eikä allergisoivia aineosia. Sidoksen voi kiinnittää reunoistaan ihoteipillä tai sideharsorullalla. Sidoksen vaihtoväli määrittyy haavan erityksen ja haavan tilan mukaan. Mikäli haavaeritettä valuu haavan reunoille tulee sidos vaihtaa välittömästi. Sopii käytettäväksi kompressiohoidon yhteydessä.

Sorbact Superabsorbent on kertakäyttöinen.

 

Koko: 20 x 20 cm

 

Edustaja Suomessa:

Oy Verman Ab

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Haavasidokset, Uutuuksia