Uusi

SiderAL FORTE 30 mg 20 kaps.

25,80
1 Kapselia = 1,29 €


1 Kapselia = 1,29 €

SiderAL FORTE 30 mg on uuden sukupolven rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia.

Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita.

 

Vaikuttavat aineet:

Sukrosomiaalinen rauta 30 mg

C-vitamiini 70 mg

 

Annostus:

1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan, milloin tahansa vuorokauden aikana. Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia tai halutaan välttää gelatiini. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Sisältää maitoproteiinia. Gluteeniton.

 

Säilytys huoneenlämmössä (alle 30 C); vältä lämmönlähteitä, suoraa auringonvaloa ja kosketusta veteen. Tuote säilyy päiväyksen loppuun avaamattomana ja oikein säilytettynä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

 

Markkinoija:

Oy Medifon Ab

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Sideral® r.m.-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti), gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, C-vitamiini (L- askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvimagnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi, titaanidioksidi.


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rautavalmisteet, C-vitamiinit, Uutuuksia