Uusi

Sérélys Vaihdevuosiin 60 kaps.

38,00
1 Kapselia = 0,63 €


1 Kapselia = 0,63 €

Sérélys® on hormoniton vaihtoehto premenopaussi/menopaussioireiden lievitykseen. Sérélys®:llä ei ole hormonaalista vaikutusta, joten se sopii myös naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää hormoneja. Rintasyöpää sairastaville tai sairastaneille.

Ei sisällä kasviestrogeeneja. Sopii siitepölyallergikoille. Laktoositon ja gluteeniton.

Siitepölyuutetta ja E-vitamiinia sisältävät kapselit:

Siitepölyuute on vaihtoehto, ilman hormonaalista vaikutusta, premenopaussi/menopaussioireiden epämukavuuden tunteen ja vaivojen lievittämiseen¹. Sérélysin sisältämät luonnon raaka-aineesta (siitepölystä) peräisin olevat PureCyTonin® -kompleksit (puhdistettu siitepölyuute) auttavat vähentämään menopaussille ja premenopaussille tyypillisiä oireita, kuten kuumia aaltoja¹·². Puhdistettu siitepölyuute auttaa myös tukemaan kehon elinvoimaisuutta sekä vastustuskykyä ja tuottamaan energisemmän olon¹·².

 

Annostus ja käyttö: 1 kapseli kerran päivässä. Sérélys® vaikuttaa vähitellen, ja myönteisten vaikutusten ilmenemiseen saattaa kulua vähintään 6–8 viikkoa. Vaikutuksen säilyttäminen vaatii jatkuvaa, päivittäistä käyttöä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Sisältää:

- PureCyTonin® (puhdistettu siitepölyuute) 320 mg,
- E-vitamiini 10 mg (83 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta / refernsintag

 

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena.

 

Viitteet:
1. EFSA-Q-2008-2688, M-2008-1061: 1955 and EFSA-Q-2008-2689, M-2008-1061: 1956
2. Winther K et al CLIMACTERIC 2005;8:162–170
3. EFSA-opinion: EU-regulation 432/2012 of 16/05/2012: 2018;8(10)1816
4. Espié M. et al. poster IMS World Congress resp. NAMS 2014

Lisätietoa tuotteesta >>

 

Sérélys® innehåller sammansättningar av PureCyTonin® (renat pollenextrakt). Pollen bidrar till välmående under klimakteriet. Ingen hormonell effekt. Sérélys kapslar är helt vegetariska.

Rekommendationer:

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd ej under graviditet. Förvaras utom räckhåll för små barn. 

Kosttillskott bör inte användas som alternative till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Förvaras torrt och i rumstemperatur (25ºC). Utgångsdatumer gäller för oöppnad förpackning som förvarats enligt instruktion. Sérélys börjar verka gradvis och det kan krävas minst 6-8 veckors användning innan du märker de positiva effekterna. Kontinuerlig, daglig, användning krävs för att upprätthålla effekten.

 

 

Valmistaja/markkinoija / tillverkare/marknadsförare:

Exeltis Sverige AB

c/o Revico Grant Thornton,

Tietokuja 4, 00330 Helsinki

 

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Puhdistettu siitepölyuute (männystä, maissista, rukiista ja koiranheinästä), paakkuuntumisenestoaine: perunatärkkelys ja magnesiumstearaatti, E-vitamiini (D-alfa-tokoferyyliasetaatti), täyteaine: mikrokristalliselluloosa, hyytelöimisaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Renat pollenextrakt (från tall, majs, råg och hundäxing), klumpförebyggande medel: potatisstärkelse och magnesiumstearat, vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat), fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, geleringsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa.


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Valmisteet naisille, Muut vitamiinivalmisteet / Ravintolisät, Uutuuksia