Mepilex Border Lite 5 cm x 12,5 cm 3 sidosta

27,00
1 kpl = 9,00 €


1 kpl = 9,00 €

Mepilex Border Lite minimoi haavan vauriot ja potilaan kivun sidoksen vaihdon yhteydessä. Safetac-teknologia estää Mepilex Border Liteä tarttumasta haavaan, mutta se kiinnittyy kevyesti ympäröivään ihoon. Mepilex Border Lite sopii ihanteellisesti alueille, joilla tarvitaan ohutta itsekiinnittyvää sidosta. Se on hyvin mukautuva ja miellyttävä vaihtoehto muille ohuille liimareunasidoksille.

Mepilex Border Lite on suunniteltu käytettäväksi monenlaisten vähän tai ei lainkaan erittävien haavojen hoitoon, kuten sääri- ja jalkahaavat, painehaavat ja traumaattiset haavat esim. ihorikot, sormivauriot, rakot ja ihon repeytymät. Mepilex Border Litea voidaan käyttää myös hauraan ihon suojana. 

Safetac-teknologia takaa haavaan tarttumattoman sidoksen poistamisen ja minimoi haavalle aiheutuvaa traumaa sidosta poistettaessa myös kriittisissä tilanteissa, jolloin haavan erite alkaa kuivua. Safetac-teknologiaan perustuva sidos kiinnittyy hellästi mutta tehokkaasti iholle eikä aiheuta ihon kuoriintumista tai kipua sidosta poistettaessa.

Mikäli haavassa esiintyy merkkejä kliinisestä infektiosta, ota yhteyttä terveysalan ammattilaiseen infektiohoitoa varten. Älä käytä Mepilex Border Lite -sidosta yhdessä hapettavien ainesosien kanssa kuten hypokloriittiliuos tai vetyperoksidi.

 

Valmistaja:

Mölnlycke Health Care Oy

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Haavasidokset