Korvatipat

Korvatippoja käytetään joko korvakivun lievitykseen (esim. äkillinen korvakäytäväntulehdus) tai poistamaan vahatulppia ja pitämään korvakäytävät puhtaina.

Korvakivun syitä on useampia, yleisin niistä on tulehdus. Mutta syynä voi olla myös niskojen, nielun tai esim. purennan vaivat, jotka säteilevät korviin kipuna.

Jos kyseessä on flunssa ja sen aiheuttama ohimenevä korvakipu eikä kipu ole kova, voit hyvin lievittää oireita itsehoidolla.

Jos aikuisella nousee kuume, korva alkaa punoittaa tai turvota, tai kipu ei helpota parissa päivässä, on syytä hakeutua lääkäriin

Jos lapsen korvakipu on voimakasta tai lapsella on usein flunssa, vuotoa korvasta tai kuulon heikkenemistä, on syytä viedä lapsi lääkäriin.

 

Lisää korvakipujen syistä ja niiden hoidosta voit lukea Klink.fi -sivulta.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Lääke ORODROPS 12 mg/ml puuduttavat korvatipat 10 ml

Orodrops-korvatippoja käytetään korvakivun tilapäiseen lievitykseen. Valmisteen vaikuttava aine on sinkokaiinihydrokloridi. Se on korvaan paikallisesti käytettävä puudute, joka lievittää kipua. Pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin ohjeen mukaan.
12,99

Lääke OTIBORIN 30/200 mg korvatipat 10 ml

Otiborin- korvatippoja käytetään äkillisen korvakäytävätulehduksen hoitoon. Sen vaikuttavat aineet boorihappo ja etanoli estävät bakteerien ja sienten kasvua korvassa. Lievän korvakäytävätulehduksen tyypillisiä oireita ovat epämukava tunne, lievä kipu ja/tai kutina korvakäytävässä. Pitkäaikaiseen käyttöön ja alle 7-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

15,55

Remo-Wax korvatipat 10 ml + korvapumppu *

Korvatipat liuottaa korvan vahatulpat nopeasti ja tehokkaasti ja pitää korvakäytävät puhtaina. 

19,95
1 l = 1 995,00 €