GeneAccount Service -geenitesti

247,00


GeneAccount Service -geenitestin avulla turvallinen lääkehoito on jokaisen saatavilla. Testi selvittää yli 120 yleisesti käytössä olevan lääkeaineen sopivuuden juuri sinulle. Ei enää turhia tai toimimattomia lääkkeitä, vaarallisia sivuvaikutuksia tai pitkiä kokeilujaksoja sopivan lääkityksen löytämiseksi. Geenitestin avulla vältyt vääränlaisen lääkityksen tuomilta vaarallisilta sivuvaikutuksilta ja saat varmuuden, että lääkeaine toimii kehossasi juuri niin kuin pitää.

Suomalaisten yleisesti käyttämien lääkkeiden tehoon ja turvallisuuteen liittyy geneettistä vaihtelua, mikä tarkoittaa, ettei sama lääkeannos sovi kaikille. Väärä annostus voi aiheuttaa vakavia sivuoireita tai johtaa toimimattomien lääkkeiden turhaan käyttöön. Yksilöllinen vaihtelu voidaan selvittää farmakogeneettisen testin avulla. 

Geenitestillä tutkitaan keskeisimmät farmakogeneettiset geenit, kuten CYP2D6 ja CYPC19

GeneAccount Service tarjoaa helpon ja nopean tavan tehdä geenitesti kotona:

Yksinkertainen poskipyyhkäisynäyte, joka lähetetään kirjepostina laboratorioon analysoitavaksi. Testin tulokset ovat saatavilla tietokoneelta tai mobiililaitteelta aina tarvittaessa. Raportti sisältää yksilölliset hoitosuositukset kunkin lääkkeen osalta ja ne toimivat hoitohenkilökunnan tukena yksilöllistä lääkehoitoa suunniteltaessa. Geenitestin tulos ei vanhene ja tulokset päivittyvät tililläsi jatkuvasti viimeisimmän tutkimustiedon ja uusien lääkkeiden mukaisiksi.

GeneAccount Service -geenitestin takana on suomalainen genomitiedon asiantuntijayritys Abomics Oy, joka on erikoistunut farmakogenetiikkaan, eli ihmisen perimän vaikutusta lääkkeiden aineenvaihduntaan tutkivaan tieteenalaan.

 

Lue: Miksi genomitietoa kannattaa hyödyntää terveydenhoidossa? Mihin lääkkeisiin genomitieto vaikuttaa?

 

Valmistaja/markkinoija:

Abomics Oy

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Muut testit ja mittarit