Gastronel+ maitohappobakteerivalmiste 60 kapselia

27,20
1 Kapselia = 0,45 €


1 Kapselia = 0,45 €

Gastronel+ -valmiste sisältää Bacillus coagulans -maitohappobakteeria, ruoansulatusta edistävää Gamma Oryzanol -uutetta, prebiootteina toimivia inuliinia sekä Hi-MaizeTM maissikuitua, ternimaitoa, B6- ja B12-vitamiinia sekä suoliston limakalvon hyvinvointia edistävää biotiinia.

Annostus:

2-3 kapselia päivässä. Kaksi kapselia sisältää 150 miljoonaa Bacillus coagulans-maitohappobakteeria. Kapselin voi myös avata ja sisällön sekoittaa ruokaan tai nesteeseen.

Ei sisällä suolistoa ärsyttäviä makeutus- tai makuaineita. Kapseli on kasvipohjainen. Gluteeniton ja sokeriton.

 

Ravintolisä.  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveellisiä elämäntapoja.

 

Valmistuttaja:

Harmonia Life Oy

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Gamma oryzanol -uute 30,9 %, Hi-MaizeTM -maissikuitu 28,5 %, inuliini 24,9 %, ternimaito (Colexan) 12,4 %, selluloosa (kapselin kuori), Bacillus coagulans (Lactospore) 1,3 %, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (magnesiumsteraatti), pyridoksiinhydrokloridi (B6-vitamiini), D-biotiini (B7-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini).


Selaa tätä tuoteryhmää: Maitohappobakteerit