Effektri Omega-3

Effektri Omega-3 Dog on kehitetty helpottamaan arkeasi. Yksi tuote perheesi kaikenikäisille koirille ja kissoille.

Voit valita Effektri Omega-3:n mm. huonokuntoiselle iholle ja turkille, nivelvaivoihin, palautumiseen, hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen, kuiville ja halkeileville tassuille sekä atopialle.

Omega-3-tuotetta valittaessa ydinasia on riittävä Omega-3-sarjan EPA ja DHA-rasvahappojen määrä sekä imeytymisen varmistaminen. Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen  ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunotto ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

Valitse oikea pullokoko, käytä kätevää annostelunokkaa, lorauta oikea määrä kullekkin perheenjäsenelle. 

Pullokoot: 250 ml (pienet koirat, kissat ja pennut) ja 500 ml (koirat). 120 annosta / pullo.

 • Kuivalle ja hilseilevälle iholle, karvanlähdön hillitsemiseen sekä hiivan poistamiseen
 • Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta.
 • Suojaa tassuja ja kynsiä halkeilulta.
 • Alentaa haitallisten bakteerien aktiivisuutta
 • Vaikuttaa luuston terveyteen
 • Tukee atopian ja muiden ihotulehdusten hoitoa.
 • Työ-, urheilu- ja metsästyskoiran palautumisen tehostamiseen
 • Suojaa koiran elimistöä kovassa rasituksessa
 • Suojaa lihaksia, niveliä ja jänteitä sekä ylläpitää niiden joustavuutta.
 • Parantaa oppimiskykyä ja tukee aistien kehitystä
 • Tukee luustonrakenteen kehittymistä
 • 100% luonnonmukainen ja GMO-vapaa

Hyvänmakuinen, myös närästysherkille koirille. Effektrissä käytetty laadukas kalaöljy on puhdistettu epäpuhtauksista ja kalan proteiineista, jotta tuote soveltuisi paremmin allergiaherkille koirille. Effektri on suojattu hyvin hapettumiselta ja imeytyvyys on maksimoitu extra-neitsytoliiviöljyn polyfenoleilla, jonka johdosta voit valita vapaasti päivittäisen annosteluajankohdan.

Helppo annostella ruoka-annoksen yhteyteen. Tuotteen säilyvyys avaamattomana pullotuksesta 3 vuotta. Säilytä avattu pullo jääkaapissa. Käytä pakkaus 4 kuukauden aikana avaamisesta. 

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

 

Paino   0.5 kg
Ainesosat ja ravintoarvot 20ml

  Energia 164kcal/688kj
  Proteiini 0g
  Tuhka 0g
  Raakarasva 18,33g
  Raakakuitu 0g

  Rasvahappoprofiili:

  Tyydyttyneet rasvahapot 4077mg
  Tyydyttymättömät rasvahapot 9148mg
  Omega-9 7278mg
  Monityydyttymättömät rasvahapot 4823mg
  Omega-6 700mg
  Omega-3 3766mg
  C20:5(EPA) 2118mg
  C22:6(DHA) 958mg
  Flavonoidit (polyfenolit) 5mg
  D-vitamiini 1,66mcg

 

EFSA ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot ( Omega-3,6,7 ja 9 ) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Effektrin säilömiseen käytetään muovi-ja alumiinipakkauksia, jotka ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Patentoitu koostumus.

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektrin poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, tassutulehduksien, iho-ja turkkiongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa anturoiden kuivumiseen sitä kautta halkeamiseen sekä tulehtumiseen. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa anturoita ja voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista -ja sairauden jälkitiloista.

 

Maahantuoja:

Effe Balance

Kaarningonkatu 13, 20740 Turku

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Villikalaöljyn Omega-3 (EPA ja DHA), Kylmäpuristetun oliiviöljyn flavonoidit (polyfenolit), Luonnollinen D- ja E-vitamiini.

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravintolisät, Turkin, ihon, kynsien, korvien ja silmien hoito, Viimeksi lisätyt tuotteet