Bioteekin Super Vahva Alfalipoiini 120 tabl.

34,70
1 tabletti(a) = 0,29 €


1 tabletti(a) = 0,29 €

Bioteekin Vahva Alfalipoiini sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. 

Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Bioteekin Vahva Alfalipoiini sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille. 

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähentyä suhteellisen varhain aikuisiässä. 

Annostus:

1-2 tablettia päivässä; niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.

1 tabl. sisältää 250 mg Alfalipoiinihappoa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytys lasten ulottumattomissa.

Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä lapsille.

 

Valmistuttaja

Suomen Bioteekki Oy

www.bioteekki.fi

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Alfalipoiinihappo Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hivenainevalmisteet, Jääkiekkoilijat, Jalkapalloilijat, Juoksijat, Hiihtäjät ja laskettelijat, Koripalloilijat, Salibandyn pelaajat, Uimarit, Urheiluravinteet