Uusi

BYBI Beauty Bakuchiol Booster 15 ml

17,90
1 l = 1 193,33 €


1 l = 1 193,33 €

BYBI Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100 % luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

Bakuchiol on luonnollinen ja vegaaninen vaihtoehto retinolille eli A-vitamiinille. Boosteri on suunniteltu osaksi iltaista ihonhoitorutiiniasi, jossa tämä tehokas mutta lempeä ainesosa, Bakuchiol on todellinen "game-changer" koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja voi tehokkaaasti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.

Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat! Sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa, mutta retinolin käyttö täytyy aloittaa siedättämällä iho pikkuhiljaa retinoliin. Bakuchiolista saatava retinolin kaltainen aineosa on kuitenkin poikkeus. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, stimuloiden kollageenin tuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta, mutta ilman haittavaikutuksia kuten ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys. Yhdessä ihoa pehmentävän oliivin skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ihollesi!

 

Käyttö:

Bybin Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan iltarutiineja ihosi hoidossa, joten se sopii hyvin käytettäväksi muiden tuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria kasvoseerumisi, -voiteesi tai -balmisi joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta kuitenkin suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä, sillä se on paras iholle joka tapauksessa.

 

2476059d633276c9

 

BYBI Beauty tuotteet >>

 

Maahantuoja:

Miraz Organic

 

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Squalane (Olive), Bakuchiol


Selaa myös nämä tuoteryhmät: BYBI Beauty, BYBI Beauty