Acetium 60 kaps.

27,50
1 kpl = 0,46 €


1 kpl = 0,46 €

Acetium on luonnollista aminohappoa, L-kysteiiniä sisältävä kapseli. L-kysteiini vähentää syöpää aiheuttavan asetaldehydin määrää mahassa. L-kysteiiniä ihminen saa myös tavallisesta ravinnosta, mutta ruoan sisältämä L-kysteiini ei auta torjumaan asetaldehydiä, sillä se vapautuu ravinnosta vasta ohutsuolessa. Yksi Acetium-kapseli sisältää 100 mg L-kysteiiniä.

Ruoansulatuskanavan mikrobit tuottavat ruoan ja juoman sisältämästä alkoholista ja sokereista asetaldehydiä, ja lisäksi varsinkin monissa käymisteitse valmistetuissa elintarvikkeissa on korkeita pitoisuuksia asetaldehydiä. Normaalisti toimivan vatsan hapot tuhoavat nieltäessä vatsaan joutuvat suun bakteerit ja hiivat, jolloin asetaldehydiä ei pääse muodostumaan vatsaan. Mahasyövän riskiryhmässä ovatkin henkilöt, joilla on hapoton maha tai joilla on helikobakteeri-infektio mahassaan. Myös tupakoitsijat kuuluvat riskiryhmään.

 

Annostus: 1-2 kapselia veden kanssa ennen ruoan tai alkoholin nauttimista. Korkein suositeltu päiväannos on 10 kapselia. Laktoositon, gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä aineita. Valmiste ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville, munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville tai kysteinuriaa sairastaville. Acetium on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

www.acetium.fi

 

Valmistaja:

Biohit Oyj

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

L-kysteiini, Eudragit RS-PO, kalsiumvetyfosfaatti, hypromelloosi, titaanidioksidi.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Mesoft kuitutaitos 20 kpl
alk. 1,61 (1 kpl = 0,08 €)
Vagibalance ratiopharm 10 emätintablettia
16,00 (1 kpl = 1,60 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vatsavaivat, Alasivu, Urheilu- ja kinesioteipit (Demo)