Reseptilääke

ATENATIV 500 IU infuusiokuiva-aine ja liuotin, liuosta varten 500 IU + 10 ml

Arvioitu toimitusaika vuorokautta

526,36
Vain kirjautuneet asiakkaat voivat tilata tämän tuotteen. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi. Mahdolliset toimitustavat: Nouto Pyhän Henrikin apteekista 0€, Kotiinkuljetus Turun seudulla, Matkahuolto, DB Schenker noutopistepaketti
Reseptilääke
Ei korvattava

Vaikuttava aine

antitrombiini

Käyttötarkoitus

Lääkkeellä estetään verihyytymien ja -tulppien muodostumista potilailla, joilla ei ole riittävästi omaa antitrombiini -nimistä ainetta.

Annostus

Lääkäri määrää annostuksen.

Lääkkeen ottaminen

Lääke annetaan laskimoon nesteensiirtolaitteen välityksellä.

Vaikutustapa

Antitrombiini on tärkeimpiä veren hyytymistä estävistä aineista. Joillakin on tämän aineen perinnöllinen puutos, jolloin veritulppia muodostuu helposti mm. leikkausten ja raskauden aikana.

Haittavaikutukset

Valmiste ei normaalisti aiheuta haittavaikutuksia. Liian suuret annokset lisäävät verenvuotojen vaaraa.

Raskaus ja imetys

Lääkäri harkitsee valmisteen käytön ja annostuksen raskauden aikana ja imetyksen yhteydessä.

Säilytys

Säilytä jääkaapissa (2 - 8 °C). Pidä injektiopullot ulkopakkauksessa. Herkkä valolle. Valmisteen kestoaikana avaamatonta valmistetta voidaan säilyttää huoneenlämmössä (alle 25°C) kuukauden ajan, mutta tuotetta ei saa jäähdyttää uudestaan, vaan se on hävitettävä tämän jälkeen, jos sitä ei käytetä.

Ulkonäkö

Infuusiokuiva-aine: Valkoinen tai hieman kellertävä, homogeeninen, steriili, kylmäkuivattu jauhe, joka sisältää ihmisen plasmasta saatua antitrombiinia ja albumiinia.

Valmis liuos: Valmis liuos sisältää 50 IU antitrombiinia ml:ssa ja sen pH on 6,5-7,5. Liuos on kirkas tai hieman opalisoiva.

Selaa tätä tuoteryhmää: VERENOHENNUSLÄÄKKEET ELI ANTIKOAGULANTIT
© 2020 Lääketietokeskus